ITcursus.be

Erkend door de Vlaamse overheid
Onze cursussen zijn erkend door de Vlaamse overheid. Dat betekent voor jou dat je subsidies kan aanvragen voor onze opleidingen.
NIS2 Trainingen op maat
Wij delen graag onze NIS2 expertise sedert 7/2022
Klik Hier
Vorige slide
Volgende slide

Cursusaanbod uitgebreid met 13 gereputeerde opleidingen

In onze zoektoch naar hoogstaande opleidingen hebben we deze week een belangrijk akkoord afgerond. We hebben ons als partner verbonden aan de vermaarde aanbieder van opleidingen, CompTIA. Als partner zullen we hun opleidingen én examen-vouchers aanbieden aan klanten in de Benelux via ITCursus.be. Daardoor voegen we in één klap dertien hoogaangeschreven opleidingen toe aan ons aanbod. Hun opleidingen dekken een breed spectrum, van opleidingen die “fundamentals” aanleren aan medewerkers tot gespecialiseerde opleidingen voor Cybersecurity.

We zullen het volledige aanbod van CompTIA aanbieden: de opleidingen, ebooks, Labs en examenvouchers. Daarnaast zullen we ook voorzien in begeleiding voor personen die deze opleidingen via ITCursus.be aankopen.

Tussenkomst Vlaamse overheid

ITCursus is erkend als opleider door VLAIO en de Vlaamse overheid. Dit betekent dat Vlaamse ondernemingen die hiervoor in aanmerking krijgen, tot 45% van de opleiding terugbetaald kunnen krijgen via VLAIO. De Vlaamse Overheid wil hiermee investeren in de Vlaamse weerbaarheid op het vlak van cyber-security. Hierbij staat een investering in kennis en “awareness” centraal. Dit is immers een kritieke pijler binnen het beschermen van de IT-infrastructuur van ondernemingen.

Vlaamse ondernemingen kunnen van deze subsidie gebruik maken om de CompTIA opleidingen aan te kopen via ITCursus.be. Deze investering versterkt de fundamenten van je medewerkers waarmee je bedrijf beter beschermd is tegen de onvermijdelijke cyber-aanvallen. Om één van onze opleiders te quoten:

“Veel Belgische ondernemingen denken dat ze nooit gehackt worden, terwijl het meer waarschijnlijk is dat ze al gehackt zijn geweest en ze niet weten hoe het te herkennen.”

We zijn erg enthousiast om de opleidingen van CompTIA aan ons aanbod toe te voegen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven