CySa+Cybersecurity Analist

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Inleiding

Deze cursus begeleidt u in de belangrijke taak van eerstelijns bescherming tegen hacking van bedrijven. Door middel van een stappenplan en bijhorende tools bent u in staat bedreigingen op te sporen en de infrastructuur en cloud dynamisch te onderhouden.

U leert gebruik te maken van artificiële intelligentie die reageert op gebruikersgedrag. U leert een systeem op te zetten dat alle domeinen van aandacht van een hacker voor u in kaart brengt. U leert niet alleen de computers te beveiligen en servers maar ook de cloud toegangen.

We onderzoeken welke toepassingen onontbeerlijk zijn voor een goed beheer van de iCT omgeving. Niet alleen virus en sniffing maar ook onderzoek naar kwetsbaarheden binnen toepassingen komen aan bod.

We zetten een framework op dat alle zwakheden weegt naar risico en termijn van dringendheid qua oplossing. Er wordt toegelicht hoe de nodige procedures en werkinstrukties het proces bewaken.

Een belangrijke bron van een goed iT beheer zijn de rapporten en analyses die intelligente tools aanmaken. Het is een kunst om uit deze veelheid van data ook belangrijke informatie te filteren die bruikbaar is voor bescherming en het voorkomen van veiligheidsissues. Er wordt ook geleerd AD en andere systemtools in te zetten voor bescherming.

Een analyse vereist ook actie. Dus wordt je geleerd een haalbaar implementatie traject op te stellen die de risico’s counteren die er vastgesteld zijn. We gaan ook iets dieper in op forensische technieken die een echte diepe scan toelaten.

Training Inhoud

Scroll naar boven